Sponsorer NM allround 2015

Sponsorer NM allround

Vi takker sponsorer og samarbeidspartnere som hjelper oss til å kunne arrangere NM allround for seniorer 2015. Følgende sponsorer er med på laget:

Gull-sponsor

Agderposten - Aust-Agders ledende avis. Størst på papir, nett og mobil. Vi holder deg oppdatert og bryr oss om det som skjer der du bor.

Agderposten

LOS er sørlendingenes eget strømselskap. Vi går på jobb hver morgen for å tilby våre kunder konkurransedyktige priser, et svært fordelaktig kundeprogram og vår prisbelønnende kundeservice. Selskapet er heleid av Agder Energi som igjen er eid av alle kommunene på Sørlandet og Statkraft. Det betyr at verdiene vi skaper ikke forsvinner andre steder. De bilr værende på Sørlandet hvor de gjør nytte for seg i ditt lokalmiljø.

LOS PMS payoff vers.priv

Sølv-sponsor

Provista / Rudy Project - Provista Innovation AS holder til i Arendal og driver med sportvision og medicvision. Optikk for leger, tannleger og idrettsutøvere på alle nivåer. Vi er norsk importør for det italienske sportsmerket Rudy Project, en av verdenes ledende produsenter av tekniske sportsbriller og hjelmer.
- En riktig tilpasset sportsbrille vil beskytte øynene og øke prestasjonene i din idrett. Elevate Your Performance!

RUDY LOGO

Sparekassa - Lokalbanken som kjenner deg. Vi forstår kundenes ståsted, og finner gode løsninger. Vi har Norges mest fornøyde bankkunder.

Logo Sparekassa

Bronse-sponsor

Norac - Norac As produserer brannsikre vegger, innvendig himling, dører, prefabrikkerte baderoms moduler, glassvegger og glassdører, flytende gulv og vinduer for cruise skip, ferger, kommersielle fartøy og offshore installasjoner.

Norac stor

The J.J. Ugland Companies - Verdensvirksomhet med lokale røtter.

Logo JJUC-EPS

Samarbeidspartnere:

Brekke Sport

Brekke sport

Arendal kommune               Åmli kommune                  Aust-Agder fylkeskommune

Home NM Sponsorer

Vil du bli skøyteløper?

oysteinjubel
Er du typen som liker å trene, konkurrere mot deg selv og andre, tåler regn, kulde, melkesyre, noen gnagsår og samtidig ha det gøy?

Da er kanskje skøyter noe for deg.

Inngangspriser

Voksne (over 16 år): kr 40,-
Barn: kr 20,-
Familie (2 voksne + 2 barn): kr 80,-
Følge: kr 10,-

Sesongkort:
Voksne (over 16 år): kr 700,-
Barn: kr 350,-
Følge: kr 100,-

Sesongkort kan kjøpes på skøytebanen.